دلت را به خدا گرم کن و از هر اشتباهی که انجام می دادی، در ماه رمضان صرف نظر کن.
برای احترام به این ماه هم که شده این کار را انجام بده. مطمئن باش که یاد خدا باعث می شود که هیچوقت به سمت آن اشتباهات نروی.
برای همین یک ماه هم که شده از آن ها صرف نظر کرد و در ضیافت خدا شرکت بنما. بعد از این یک ماه، کیفیت زندگی ات را با گذشته مقایسه کن.
اگر بدتر شده بودی، دوباره به سمت آن گناهان و اشتباهات برو. ولی این ماه چنان عشقی به تو می دهد که دیگر زندگی ات به مانند گذشته نخواهد شد. این ماه خداوند تو را با عشق پذیرایی می کند.

آیا وعده شفاعت،گناهکاران را جسور نمی کند؟


پرسش:
آیا وعده ی شفاعت و امید به آن گناهکاران را جری و جسور نمیکند؟
پاسخ:
سلام علیکم
اگر وعده شفاعت و پذیرش آن برای هر کس و با هر انگیزه و عملی قطعی بود،شاید عامل جرات انسان به گناه می شد،اما ایمان به شفاعت در صورتی که برای انسان معلوم نیست مشمول آن می شود یا نه،یا فلان گناه را هم شامل می شود یا نه,و یا این شفاعت قبل از عقوبت ها و قهر الهی است یا بعد از مدت ها کیفر و شکنجه دیگر سبب جرات بر گناه نمی شود.
مثلا اگر یکی از بانکها اعلام کند که به تعدادی جایزه میدهد,آیا این وعده مشترکین در آن بانک را دلگرم و نور امید میدهد,ولی جرات خرید با تکیه به پولی که از جایزه بدست خواهد آمد را به انسان نمیدهد و گرنه هرگز به امید جوائز احتمالی بانک خرید نمی کند,زیرا نه برنده جایزه معلوم است نه مبلغ و تاریخ پرداخت آن.
ثانیا:مگر توبه و قبول آن سبب جرات بر گناه می شود؟زیرا توبه هم نور امیددر دل گنهکاران می تاباند,پس توبه هم باید انسان را جری کند؟ولی چنین نیست زیرا معلوم نیست خداوند توبه از کدام گناه و از کدام شخص و در کدام شرایطی را می پذیرد.
به علاوه شرایط شفاعت چنانکه گذشت باعث رشد افراد است نه جرات بر گناه آنان.
موفق باشید.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

آپ کے سوالات

دانــــــلود های مفیـــــــــــــــــــد

حمایت از سایت

برای حمایت از سایت لوگوی زیر را در سایت خود درج نمایید.

آخرین ارسال سایت