1. امیرعلی مینایی
  2. حدیث شناسی
  3. یکشنبه, 10 آذر 1392
  4.  مشترک ایمیل شوید
سلام علیکم-عده ای شیعیان بخاطر ترس از خطبه 129 نهج البلاغه که حضرت (ع) می فرمایند: "لَعَنَ اللَّهُ الْآمِرِينَ بِالْمَعْرُوفِ التَّارِكِينَ لَهُ وَ النَّاهِينَ عَنِ الْمُنْكَرِ الْعَامِلِينَ بِهِ" امر به معروف و نهی از منکر نمی کنند-آیا عده ای از شیعیانی خود گرفتار پاره ای از گناهان هستند طبق نفرین حضرت (ع) حق احیای فریضه رو ندارن؟
نظر
There are no comments made yet.
بهترین پاسخ Pending Moderation
0
Votes
Undo
با سلام و ادب
خدمت شما عرض کنم که فقها و مراجع تقلید فرمودند امر به معروف و نهی از منکر واجب است ، گرچه انسان به آنچه می گوید ، عمل نکند.
انتقاد اما علی علیه السلام و حتی در قرآن و روایات به کسانی است که به طور کلی میان گفتار و کردارشان تفاوت است ، یعنی برنامه زندگی و رفتار آنان خلاف است ، ولی در جامعه قیافه مصلح و آمر به معروف دارند ، فتوای فقها این است که لازم نیست به تمام فرامین خدا عمل کنید تا واجد شرایط امر به معروف باشید ، این حقیقت را در حدیث نیز می خوانیم که می گوید :
گروهی نزد پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم )آمدند و گفتند تا ما به همه احکام عمل نکنیم امر به معروف نمی کنیم . حضرت فرمود : « امر به معروف کنید ، اگر چه به همه آنچه می گویید عمل نمی کنید . و نهی از منکر کنید گر چه از همه منکرات روی گردان نیستید .»
توجه داشته باشید که پیامبر عزیز می فرماید : عمل کردن اجمالی کافی است و انتقاد قرآن و روایات نسبت به کسانی است که به کلی اهل عمل نیستند .
« امر به معروف کن تا خود نیز از آنها شوی .»
موفق باشید.
اللهم عجل لولیک الفرج
نظر
There are no comments made yet.
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. حدیث شناسی
  3. لینک جواب
  • صفحه :
  • 1


هنوز پاسخی برای این پرسش ارسال نشده است.

وبگــــــــــردی طلبۀ پاسخگو

دانــــــلود های مفیـــــــــــــــــــد

حمایت از سایت

برای حمایت از سایت لوگوی زیر را در سایت خود درج نمایید.

بیشترین دانلود ها

جدیدترین مطالب سایت