اگر دختری عاشق غیر هم جنس خود...؟

پرسش:

اگر دختری عاشق غیر هم جنس خود شود البته نه از روی شهوت بلکه بخاطر شعور و...آن فرد.وقصد هر دو نفر ارتباط باشد تا در آینده اگر با هم سازگار بودند ازدواج کنند این ارتباط که از مرز خارج نشود یعنی حرف های نامربوط یا بر خورد با یگدیگر را نداشته باشد و اینکه فرد مذکر هنوز به تکلیف نرسیده باشد آیا اشکالی دارد .

پاسخ:

با سلام و ادب

اگر رابطه دختر و پسر به صورت سخن گفتن باشد، اشكال ندارد، مگر آن كه از روي لذت و شهوت یا باعث فتنه و فساد باشد.

سخن گفتن همراه با شهوت و هوس ، مقدمه براي ارتباط هاي بعدي و روابط نامشروع مي گردد.

در دين اسلام و در اديان آسماني ديگر ، هر گونه لذت و بهره وري جنسي بايد در چارچوب و قاعده خاصي صورت گيرد.

از‌آن جا كه به طور طبيعي سخن گفتن دختر و پسر جوان به واسطه قوي بودن غريزه شهواني، در معرض شهوت و تحريك شهواني قرار دارد ، بايد سعي شود حتي المقدور جز در موارد ضروري از اين كار دوري شود.

هر گونه ارتباط و تماس بدني دختر و پسر از نظر شرعي حرام است.

نگاه مرد به بدن زن (چه با قصد لذت يا بدون آن ) اشكال دارد و حرام است؛ هم چنين نگاه كردن زن به بدن مرد نامحرم، ولي نگاه كردن به صورت و دست‌هاي زن نامحرم تا مچ، اگر به قصد لذت نباشد و مايه فساد و گناه نگردد، هم چنين نگاه كردن زن به بدن مرد نامحرم(به آن مقداري كه معمولاً نمي‌پوشانند) مانند سر و صورت و گردن و مقداري از پا و دست اشكال ندارد.(1)

بنابر اين رابطه دختر و پسر به صورت هاي مختلف اگر مفسده‏اى نداشته باشد و ترس وقوع در حرام نباشد و از روى شهوت صورت نگيرد و تماس بدني نباشد ، اشكالى ندارد، ولى خلوت كردن دختر و پسر نامحرم اعم از فاميل و غير فاميل در اتاق يا خانه دربسته كه محل رفت و آمد ديگران نباشد، حرام است. حتي اگر به عبادت و بحث علمي مشغول باشند يا اصلا سخني با هم نگويند ،  زيرا غريزه جنسى و وسوسه شيطانى ممكن است هر لحظه انسان را از مسير خارج بكند.

نوشتید که پسر هنوز به سن بلوغ نرسیده باشد . در این صورت ارتباط برای ازدواج در آینده به نظر بسیار زود و غیر طبیعی می نماید.

در ضمن فهمیدن رفتار و کردار پسر در زمان غیر بلوغ  ، نیز نمی تواند چندان راهگشای مسئله باشد ؛زیرا رفتارها پس از دوران بلوغ و به خصوص گاهی زمانی دراز تا ازدواج به طول می انجامد ، متفاوت از زمان غیر بلوغ خواهد بود.

بنابراین غیر از مسئله شرعی ، ارتباط با پسرپیش اززمان بلوغ ، با هدف آشنایی و ازدواج بعد از سپری شدن زمان بلوغ غیر طبیعی و در معرض تهدید قرار دارد و از انگیزه های نفسانی نیز خالی نیست. ، مگر این که خانواده ها در جریان قرار داشته باشند که از آسیب های احتمالی در آینده خواهد کاست.
 
پي نوشت ها :
1 – آيت الله ناصر مكارم، مجموعه استفتائات جديد، ص 227 مسئله 805؛ و آيت الله فاضل لنكراني، جامع المسائل، ص 482، مسئله 1715.
2 -غررالحكم، ج 1، ص 30.
3 - همان، ج 2، ص 472.
4 -مجموعه ورام، ج 2، ص 122.