1. Tفاطمه
  2. تاریخ
  3. چهارشنبه, 25 دی 1392
  4.  مشترک ایمیل شوید
سلام مدتیه ذهنم درگیراین مسئله است ومیخواستم برام روشن بشه دقیق.من درجایی خوندم که دردوران جاهلیت به زنان بیوه ومطلقه نگاه درستی نمیشد.امابااومدن اسلام به این افکارخط بطلان کشیده شدوزنان بیوه درصدراسلام تونستن راحت ترازدواج کنند.وحتی خودپیامبرص هم بازنان بیوه ومطلقه ازدواج کردند.اماازطرف دیگرهم درحدیثی سفارش به ازدواج بادختران باکره شده وحتی من درروایتی دیدم که مردی بازنی ازدواج کرده بودولی این زن بیوه بودوپیامبرص ازاون پرسیدچرابازن باکره ازدواج نکردی؟واون مردهم پاسخ دادبخاطرمشکلاتی که داشتم و...بااین زن ازدواج کردم.حالاسوال من اینه ایابااینکه دراسلام ازدواج این زنان اشکالی نداره ولی طبق حدیث وروایت سفارش به ازدواج دخترباکره شده!چطورباهم قابل جمعند؟اصلاایاطبق همون نظراتی که گفتم ایاواقعاقبل اسلام وضعیت زنان بیوه اینطوری بوده؟ایااسلام برای این زنان ارزش قائل شده یانه؟امروزخانمی میگفت شوهرش که مردباچندتابچه خواستگارداشته ازجمله پسرعمه اش داشت به خانومه میگفت من ازدواج نکردم من باسه تابچه وبیوه بودن برم باهاش ازدواج کنم!ولی من ازنظرخودم فکرکردم ازیک طرف این خانم فکردرستی نکرده چون پیامبرص سفارش به ازدواج کرده واین افکاردرست نیست اصلااسلام برای رداین افکاراومده ازطرف دیگه فکرکردم باتوجه به حرفی که پیامبرص به اون جوون برای ازدواج بازن بیوه زده درسته وبهترشدکه این خانم باپسرعمع اش ازدواج نکردوکاردرستی کرد!حالاکدوم درست تره؟اگه پیامبرص باچنین موردی برخوردمیکردن کدومومیپسندیدن؟من خودم خواستگارداشتم وتصمیم به ازدواج گرفتم امابرادرش بخاطراینکه من طلاق گرفتم اونوپشیمون کردبعداباخودم فکرکردم اگه ازدواج میکردم شایداگه پیامبرص بودهمین کارومیکرد.واقعانمیدونم ایشون باازدواج من شادمیشن یانه؟الان این افکاری که برای اینکه به این زنان که ازدواج نکنندبخاطرچیه؟بخاطرهنوزدوران جاهلیته؟اصلااون روایتی که گفتم وجودداره؟
نظر
There are no comments made yet.
بهترین پاسخ Pending Moderation
0
Votes
Undo
سلام و عرض ادب
ببینید اینکه اصل سنت ازدواج نکردن با بیوه برداشته شود و توصیه جوانان به ازدواج با دختر باکره شود این دو چیز جدای از هم هستند و هر دو در جای خود درست می باشند.
در آنجا که اسلام ازدواج با زنان بیوه رو جایز دونسته چون در جاهلیت اینطور بود که زن بعد از فوت شوهر همیشه مجرد بود و به نوعی ازدواج با او غلط و بد بود اما پیامبر فرمود اشکالی ندارد و مردانی که زن ندارند یا میخواهند زنی دیگر بگیرند می توانند با زنان بیوه ازدواج کنند.
اما این توصیه به پسران جوانی که بار اول میخواهند ازدواج کنند نیست و اونها بهتره دختر باکره بگیرند.
حکمت چنین توصیه ای از اولیای الهی به دلیل بار فایده ای است که با خود در جامعه همراه می کند و گرنه یک حکم الزام و آور و غیر قابل تخطی نخواهد بود.
ازدواج با دختر باکره به طور طبیعی دارای مزایا و مرغوبیت خاص به خود است که در غیر باکره یا دیده نمی شود یا کمتر به چشم می خورد.
نوع مردم در اجتماع این رغبت را در تمام شئون زندگی از خود نشان می دهند که در طلب دست اول هر چیزی داشته باشند خانه نو، لباس نو وسیله نقلیه نو اسباب و سایل نو و دست نخورده و هر چیز دیگری که نو باشد را داشته باشند. در باره ازدواج هم نگاه اولیه هر مردی انتخابی نو است یعنی سراغ دختری می رود که ازدواج نکرده باشد.علاوه نوع زنانی که باکره اند، چون تجربه هیچ ازدواجی را از قبل نداشته اند به طور طبیعی نسبت به زندگی و همسر داری حس بهتری دارند و بهترین مصداق برای سخن پیامبر صلوات الله علیه اند.
البته از نگاه دختران نیز پسران یا مردان بدون سابقه قبلی ازدواج می توانند همسران قابل اعتماد تری نسبت به افرادی باشند که تجربه ازدواج های مکرر داشته اند.
دخترها نیز مردی را می پسندند که برای بار اول اقدام به ازدواج کرده است. پس از نگاه کلی حتی پسران بدون تجربه ازدواج قبلی، می توانند همسر بهتر و مورد اعتماد تری نسبت به شریک زندگی خود باشند.
ببینید با زنانی که یک یا چند بچه دارند بهتر است مردانی که قبلا متاهل بودند ازدواج کنند نه پسرایی که بار اول است و در مورد شما هم همینطور.البته افراد با هم فرق دارند و ممکنه یکی به همین هم راضی باشد و لذا ازدواج با زن بیوه حرام نیست .
موفق باشید
اللهم عجل لولیک الفرج
نظر
There are no comments made yet.
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. تاریخ
  3. لینک جواب
  • صفحه :
  • 1


هنوز پاسخی برای این پرسش ارسال نشده است.